By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Memory Ddr4 32gb 3200mhz Pc Ram
  • "Web"e özel
  • Fırsat
  • Yeni
₺4.940,74
Ak400 İşlemci SoğutucuAk400 İşlemci Soğutucu
  • Yeni
₺1.320,04
Rack 12ad 3.5 Disk Destekli Storage
  • Yeni
₺169.719,95
WD Blue™ 250GB SN580 NVMe™ SSD
  • Yeni
₺1.697,20
  • Yeni
  • Fırsat
Bose QuietComfort 45 Kablosuz Kulaklık Koyu Gri
Bose QuietComfort 45 Kablosuz Kulaklık Koyu Gri
Bose QuietComfort 45 Kablosuz Kulaklık Koyu Gri
Bose QuietComfort 45 Kablosuz Kulaklık Koyu Gri

Bose QuietComfort 45 Kablosuz Kulaklık Koyu Gri

Değerlendirme (0)
₺18.108,42
KDV Dahil

Banka havalesi ile ödemede (4%) İndirim Fırsatı!

KDV Dahil: ₺17.384,09

Hemen Satın Alın, Stoklar Sınırlı!

Batı Teknoloji, Bose Satış Noktasıdır.

Adet:
Değerlendirmenizi Ekleyin
EU 32 34 36 38 40 42 44 46
US XX5 XS S M L XL XXL XXL
Arm Length 61 61,5 62 62,5 63 63,5 64 64,5
Bust Circumference 80 84 88 92 96 101 106 111
Waist Girth 61 65 69 73 77 82 87 92
Hip Circumference 87 91 95 99 103 108 113 118

İKONİK SESSİZLİK. KONFOR. VE SES

Kulaklıkları kafanıza taktığınız anda hissedersiniz. Yumuşak, konforlu yastıklar yalıtımı sağlar. Sonra açma butonunu kaydırırsınız ve anında dünya susar. Müzik başlar, ve ilk dinleyişte aşkı yaşarsınız. Sınıfının en iyisi gürültü giderme performansı ve ileri düzeyde konfor ile derin, net ses için tescilli akustik teknolojisiyle yeni jenerasyon QuietComfort® kulaklıklarınızın gücü burda yatar. Bose QuietComfort® 45 kulaklıkları - tüm gün keyfini yaşayacağınız sessizlik, konfor ve sesin mükemmel uyumuna sahip kablosuz kulaklıklar.

Büyülü gibi hissettirir. Ama büyü yok.

Herşey 50 yıllık araştırmaların sonucu olan Akustik Gürültü Giderme teknolojisi ile başlar. Kulaklıklarda saklanmış ufak mikrofonlar kullanarak gürültüleri ölçer, karşılaştırır ve reaksiyon oluştururuz. Daha az dikkat dağıtıcı ses ve daha fazla müzik için yaratılan ters sinyal gürültüyü geçersiz kılar. Sol kulaklıktaki butonu kullanarak tam gürültü giderme için Sessiz Mod veya çevrenizdeki seslerin bazılarını duymak için Farkındalık Modunu seçebilirsiniz. 

Daha fazla müzik. Ve farkındalık.

Farkındalık Modu dış dünyanızdaki sesleri mikrofonlar aracılığıyla kulaklıklar üstünden dinletir. Aynı anda sizin müziğiniz ve sizin çevreniz. Bu şekilde duymanız gereken herşeyi daha dengeli bir volümde duyarsınız.

Sizin müziğiniz. Yüksek kalitede.

Müzik, podcastler ve videolar. Sevdiğiniz içerikler. QC45 kulaklıklarını, her kaynağı yüksek kalitede size aktarması için TriPort akustik mimarisi ve Volüm-optimize Aktif EQ gibi, özel Bose teknolojileri ile tasarladık. 

Tescilli TriPort tasarımı kulaklıkların boyutunu arttırmadan derinlik ve dolgunluk katmak için kulaklıkları havalandırır. Daha ufak, hafif ve konforlu bir kulaklıktan daha iyi bir ses alırsınız. Volüm-optimize Aktif EQ da yüksek ve alçak frekansları destekleyerek ne kadar yüksek veya alçak sesde dinlerseniz dinleyin aynı yüksek kaliteli performansı almanızı sağlar. Bas sesleri sesi azalttığınızda tutarlı kalırken sesi arttırdığınızda müzik net olmaya devam eder.

Detaylardaki konfor

Mükemmel bir müzik deneyimi uyum sağlayacak bir konfor seviyesi gerektirir. QuietComfort® kulaklıkları ufak detaylara odaklanarak bu konuda ciddi oranda değer sunmaya devam eder. Kıvrımsız yumuşak yastıklar, konforlu sentetik deri ve minimal tutma basıncı gibi. Neredeyse kulaklıkların kafanızda olduğunu unutacaksınız - saatlerce dinledikten sonra bile.

Net konuşmalar. Kapalı ve açık alanlarda.

Eklenen dört harici mikrofon ile QC45 kulaklıklarının gelişmiş ses algı performansı rakipleri geri bırakır. Bu kulaklıklar daha net konuşmalar için gürültü giderme algoritmaları çevresel sesleri filtrelerken sesinizi izole edip ona odaklanır. Rüzgarlı ve gürültülü ortamlarda bile sesinizin net duyulması konusunda size güven vererek her şey anlık gerçekleşir.

Daha uzun süre dinleyin

QuietComfort® 45 kulaklıkları tek şarjda 24* saatlik kullanım ile selefinden daha fazla dinleme deneyimi sunar. En uzun gece uçuşunda sessizliğinizi ve müziğinizi devam ettirmek için bile yeterlidir. USB-C® ile şarj olduğunda ise 2.5 saatte tam şarja ulaşır. Hızlı bir 15 dakikalık şarjla da 3 saate kadar kullanım sağlar. Beraberinde gelen kablo ile ise daha uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz 

*Batarya testi Bose tarafından aktif gürültü giderme özelliği çalışırken %50 volümde sürekli ses yayını ile gerçekleştirilmiştir. Batary kullanım süresi tipik kullanıma dayalıdır ve farklı kullanımlarda farklılık gösterebilir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Bluetooth :

Bluetooth menzili: 9 metreye (30 ft) kadar

Bluetooth versiyonu: 5.1

Boyutlar :

Kulaklıklar: 18.4 cm Y x 15.24 cm G x 7.62 cm D (0.24 kg)

Taşıma çantası: 21.1 cm Y x 14.5 cm G x 5.1 cm D (0.18 kg)

Kutuda neler var? :

QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıklar

Taşıma çantası

30.5 cm USB-C şarj kablosu

3.5 mm'den 2.5 mm'ye audio kablosu

SIKÇA SORULAN SORULAR

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıklar ve Bose Headphones 700 arasındaki fark nedir?

Her ikisi de birinci sınıf gürültü giderme teknolojisine, yüksek kaliteli ses performansına ve konforlu bir duruşa sahipken bazı önemli farklılıklar bulunmaktadır. QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıklar iki gürültü giderme moduna sahiptir — Sessizlik Modu ve Farkındalık Modu. Bose Headphones 700 on bir farklı gürültü giderme seviyesiyle daha fazla kişiselleştirmeye olanak sağlar. Bose Headphones 700 aynı zamanda kapasitif dokunmatik kontrol kolaylığını ve ellerinizi kullanmadan Amazon Alexa, Google Assistant veya Siri gibi telefonunuzun varsayılan sesli asistanına erişim sağlar. Tek şarjda kullanımda QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıkları ile 24 saat ve Bose Headphones 700 ile 20 saatlik kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz.

TriPort akustik kulaklık yapısı nedir?

Tescilli TriPort akustik kulaklık yapısı, kulaklıkları havalandırmak ve kulaklık boyutunu arttırmadan akustik hacmi etkili bir şekilde büyütmek için dış bağlantı noktalarını kullanır. Sonuç, daha küçük, daha hafif, daha rahat bir kulaklıktan gelen daha iyi ses ve aktif gürültü azaltma yöntemidir. TriPort akustik kulaklık yapısı, tüm tüketici kulaklıklarımızda mevcuttur.

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıklarındaki gürültü giderme etkisi nasıl gerçekleşiyor?

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıkları hem aktif hem de pasif gürütü giderme teknolojilerini kullanır. Aktif gürültü giderme için kulaklığın hem içine hem de dışına mikrofonlar yerleştiren sofistike tescilli elektronik aksamlar kullanan bir yöntem kullanılır. Elektronik sistem neredeyse her ortamdaki sesi algılar, ölçer, karşılaştırır ve tepki gösterir - gürültü gideren ters bir sinyal üretmek için. Pasif gürültü giderme ise akustik tasarım ve kulaklıklar için seçilen materyallerle sağlanmaktadır.

Farkındalık Modu nedir?

Farkındalık Modu QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıklarının dış mikrofonlarını açar ve arabalar ve acil durum araçları gibi çevrenizdeki gürültülerin farkında olmanız için etrafınızdaki sesi kulaklıkların içine alır.

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıkları ne kadar konforludur?

Bu kulaklıklar özellikle uzun kullanım sürelerinde konfora katkı sunan özellikleri mümkün olduğunca maksimuma çıkarmak için tasarlandı. Her bir materyal konfor ve hafiflik özellikleri için seçildi. Protein derisi konfor, dayanıklılık ve akustik özellikleri için kullanılır. Kulaklıklar düzenli ve konforlu bir mühür için döner. En önemlisi ise saatlerce kullanım için minimum sıkıştırma basıncıyla stabil bir oturuş sağlanır. 

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıkları aramalara cevap verebilir mi?

Evet. Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıkları herhangi bir akıllı telefona bağlandığında kulaklıklarınızı kullanabilmenizi sağlayan uyarlanabilir mikrofon sistemine sahiptir. Geleneksel telefon aramalarına ek olarak kulaklıklar Zoom veya FaceTime gibi Voice over Internet Protocol (VoIP) özelliğini kullanan bir çok uygulamayla da çalışır. Siz rahatlıkla aramalarınızı yapın veya sesli asistanınızal konuşun diye uyarlanabilir mikrofon sistemi çevrenizle uyum sağlayarak sesinizi arkaplandaki gürültüler ve rüzgar sesinden ayırır. 

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıklarımı mobil cihazımla nasıl eşleştiririm?

Öncelikle kaydırma butonunun orta bölümde "Açık" konumda olacak şekilde kulaklıklarınızın çalışır durumda olduğundan emin olun. Sonrasında Bluetooth LED göstergesinin mavi yanıp sönmesine veya sesli bildirimin kulaklıkların eşleşme moduna girdiğini bildirmesine kadar bu butonu Bluetooth® ikonuna doğru kaydırıp tutun. Unutmayın ki eğer ilk kez kulaklıklarınızı bağlıyorsanız otomatik olarak eşleşme moduna gireceklerdir. Sesli komutlar size ek olarak rehberlik edecektir. Eşleşmeyi tamamlamak için Bose Music uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederiz. Ancak cihazınızdaki Bluetooth ayarları da eşleşmeyi tamamlayabilir.

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıkları aynı anda iki mobil cihaza bağlanabilir mi?

Evet. Çok-noktalı teknoloji Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıklarının aynı anda iki cihazla bağlantıda kalabilmesini sağlar - mesela bir iPad ve akıllı bir telefon. Siz bağlı olan iPad'de bir video izlerken bağlı olan bir akıllı telefonda arama geldiğinde aramaya cevap vermeniz için videonuz otomatik olarak durdurulur. Aramanız bittiğinde kulaklıklar otomatik olarak iPad'deki videoyu oynatmaya devam eder.

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıklarının menzili nedir?

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıklarının menzili kaynak cihazdan 9 metredir. Duvarlar ve kapılar gibi fiziksel engeller veya diğer elektronik cihazların yol açabileceği müdahaleler bu menzili kısaltabilir. Bluetooth® bağlantısında bir müdahale olduğunda çatırtı sesi duyulabilir. Bu olduğunda kablosuz yönelticilerden veya mikrodalga fırınlarından uzaklaşın ve kulaklıklarınızı Bluetooth cihazına yaklaştırın.

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıklarını nasıl şarj ederim?

Kulaklıklar kutusundan çıkan USB-C kablosuyla bir bilgisayardaki USB portuna veya duvar şarj aletine bağlanarak şarj edilebilir. Tam şarj için 2 saat bağlı bırakın. Kulaklıklar şarj olurken batarya ışık göstergesi turuncu yanar. Tam şarj olduğunda ışık yeşile döner. Tam şarj olması için vaktiniz yoksa hızlı şarj özelliğiyle 15 dakikalık bir şarjla 3 saate kadar kullanıma sahip olursunuz.

Tam şarjda ne kadar sürelik bir kullanım sunar?

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıkları gürültü giderme özelliği açıkken 24 saatlik kullanım sunan şarj edilebilir lityum-iyon batarya kullanır.

Batarya boşaldığında müzik dinlemeye devam edebilir misiniz?

Evet, batarya boşaldığında da kaynağınızı dinleyebilirsiniz. Güç olmadan kulaklıklar pasif modda çalışır ve bu durumda ne aktif gürültü giderme özelliği ne de Aktif EQ fonksiyonları çalışabilir.

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıklarımı bilgisayarımdan şarj edebilir miyim?

Evet. Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıkları bilgisayarınız üstünden şarj edebilmenizi sağlayan USB-C kablosu ile gelir. USB üstünden şarj olması için bilgisayarınızın çalışıyor durumda olması lazım.

Sağ kulaklığın arkasındaki butonlar ne işe yarar?

Sağ kulaklıktaki orta kısımdaki büyük buton çok-fonksiyonlu butondur. Video ve müzikleriniz için oynatma/duraklatma ve diğer parça kontrollerini gerçekleştirir. Aramalarda ise cevap verme veya aramayı sonlandırma komutlarını verir. Aynı zamanda Siri gibi telefonunuzun varsayılan sanal asistanına erişmenizi sağlar. Çok-fonksiyonlu butonun iki yanındaki butonlar volüm arttırma ve azaltma butonlarıdır. 

Sol kulaklığın arkasındaki butonlar ne işe yarar?

Sol kulaklıkta tek bir Aksiyon butonu vardır. Bu butonu kullanarak Sessizlik Modu (gürültü giderme) ve Farkındalık Modu arasında geçiş yapabilirsiniz.

Telefonumun varsayılan sanal asistanını nasıl kullanabilirim?

Sağ kulaklığın arkasındaki Çok-fonksiyonlu butonu kullanarak QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıkları Siri gibi telefonunuzun varsayılan sanal asistanına erişebilirsiniz.

Bose QuietComfort® 45 kablosuz kulaklıkları oyun oynamak için kullanılabilir mi?

Hayır. Genel olarak aksiyon ve sesin senkronize olması gereken oyunlardaki audio/video gecikmesi fazla ve fark edilebilir olacaktır.

Bose
QC-45-KG

Belirli Referanslar

Şu an için müşteri yorumu yok.

Yorumunuzu yazın
Bose QuietComfort 45 Kablosuz Kulaklık Koyu Gri
Bose QuietComfort 45 Kablosuz Kulaklık Koyu Gri

Bose QuietComfort 45 Kablosuz Kulaklık Koyu Gri

₺18.108,42
KDV Dahil

Banka havalesi ile ödemede (4%) İndirim Fırsatı!

KDV Dahil: ₺17.384,09