By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Memory Ddr4 32gb 3200mhz Pc Ram
  • "Web"e özel
  • Fırsat
  • Yeni
₺4.940,74
Ak400 İşlemci SoğutucuAk400 İşlemci Soğutucu
  • Yeni
₺1.320,04
Rack 12ad 3.5 Disk Destekli Storage
  • Yeni
₺169.719,95
WD Blue™ 250GB SN580 NVMe™ SSD
  • Yeni
₺1.697,20
  • Yeni
  • Fırsat
Bose SoundSport Kablosuz Kulak-İçi Kulaklığı, Sarı
Bose SoundSport Kablosuz Kulak-İçi Kulaklığı, Sarı
Bose SoundSport Kablosuz Kulak-İçi Kulaklığı, Sarı
Bose SoundSport Kablosuz Kulak-İçi Kulaklığı, Sarı
Bose SoundSport Kablosuz Kulak-İçi Kulaklığı, Sarı

Bose SoundSport Kablosuz Kulak-İçi Kulaklığı, Sarı

Değerlendirme (0)
₺6.758,57
KDV Dahil

Banka havalesi ile ödemede (4%) İndirim Fırsatı!

KDV Dahil: ₺6.488,23

Stok Bilgisi Alınız

Batı Teknoloji, Bose Satış Noktasıdır.

Adet:
Değerlendirmenizi Ekleyin
EU 32 34 36 38 40 42 44 46
US XX5 XS S M L XL XXL XXL
Arm Length 61 61,5 62 62,5 63 63,5 64 64,5
Bust Circumference 80 84 88 92 96 101 106 111
Waist Girth 61 65 69 73 77 82 87 92
Hip Circumference 87 91 95 99 103 108 113 118

Egzersiz yapmak zorlu bir aktivitedir. Bu nedenle bu zorlu aktiviteye hazır kulaklıklara ihtiyaç duyarsınız. SoundSport kablosuz kulaklıklar, yolunuza çıkacak kablolar olmadığı için, güçlü sesi, rahat ve güvenli kulaklık yerleşimi ile sizinle beraber hareket eder. Aynı zamanda ter ve hava koşullarına dayanıklıdır ve her şarjda 6 saat pil ömrüne sahiptir. Böylece en uzun antrenmanınızda bile sizi hiçbir şey engelleyemez. Bluetooth ve NFC eşleştirmesi ile cihazınıza kolayca bağlanırsınız.

Bluetooth ve NFC eşleştirmesi sizi kablo karışıklığından korur.

SoundSport kablosuz kulaklıkla Bluetooth cihazınızı eşleştirmek çok kolaydır. Hatta NFC özellikli bir telefonunuz varsa, telefonunuzla entegre kumandayı birbirine dokundurmanız yeter. Entegre kumandayı çağrılarınızı cevaplamak, volüm seviyesini kontrol etmek ve parça atlamak veya durdurmak için kullanabilirsiniz. Bu güvenilir performans ve kullanım kolaylığının, kulaklığınıza değil sporunuz veya egzersiz rutininize odaklanmanızı sağlayacağını göreceksiniz.

Ter ve hava koşullarına dayanıklı tasarım

İster spor salonunda ter atıyor olun, ister hava şartlarının rutin koşunuzu bozmasına izin vermeden dışarıya çıkın, bu kulaklıklar her adımınızda size güç vermek için yanınızda. Her bir kulaklıktaki akustik girişler ter ve hava koşulları düşünülerek yerleştirildi ve nemi içeriye almaması için hidrofobik bez ile kaplandı.

Size enerji verecek güçte ses performansı

Spor yaparken kulaklıklarınızın sabit durmasını istersiniz. İşte tam olarak bu nedenle StayHear + Sport kulaklık uçlarını tasarladık. Kulaklık ucu kulak kanalınızın girişinde, ses performansını iyileştirmeye yardımcı olan hafif bir yalıtım sağlaması için özel bir şekile sahiptir. Ayrıca kulaklık uçlarını içeri sokmak için zorlamanızı gerektirmeyecek şekilde, destek için kulağınızın üst kıvrımını kullanan ve ciddi derecede gelişmiş sağlamlıkta yerleşim sunan bir esnek uzun kanada sahiptir. Yumuşak, silikon materyal ve yuvarlak profil uzun süreli kullanımlar için konfor ve sağlam yerleşimin benzeri bulunmayan bir kombinasyonunu sunar. Zaten öyle de olmalı: En iyi çözüme ulaştığımızdan emin olmak için orijinal StayHear+ kulaklık ucu modeline dayanan yarım düzineden fazla prototip ürettik.

Nerede olursanız olun, güvenilir performans.

Zorlayıcı ortamlar bir çok kablosuz kulaklıkta ses performansını etkileyebilir. Örneğin; dışarıya çıktığınızda Bluetooth sinyalinin kaybolması veya spor salonlarındaki Wi-Fi parazit karışıklığı gibi. Bu nedenle kulaklıklarımızı ses performansından ve Bluetooth bağlantısından ödün vermeden, istediğimiz performansa sahip olana kadar ince ayarını yaparak yoğun bir şekilde test ettik.

Üstün ses kalitesi ile daha yoğun bir antrenman sizi bekliyor.

Zorlu antrenmanlarda size güç vermesi ve harekete geçirmesi için müzik önemlidir. SoundSport kablosuz kulaklıklar kablolu kulaklıklarımızın ünlü olduğu net, güçlü ses performansını sunar. Ve şimdi volüme göre optimize edilmiş EQ tüm ses seviyelerinde ses kalitesinde gözlemlenebilir gelişme sunuyor.

Kolay kontrol

Bluetooth cihazlara bağlanmak ve aralarında geçiş yapmak – mesela bir çağrı geldiğinde iPad’den iPhone’a artık çok kolay. Ücretsiz Bose Connect uygulaması kullanımı kolay grafik arayüzü ile tüm bağlantıları kontrol eder. Birden fazla cihazla eşleştiğinde, kulaklıklar istediğiniz zaman aralarında otomatik olarak geçiş yapabilir. Uygulama aynı zamanda yazılım güncellemeleri ve ürün ipuçları sunar ve ayarlarınızı kişiselleştirmenize izin verir.

Konfor ve sağlam yerleşimin eşsiz kombinasyonu

Hareket ettiğiniz zaman kulaklıkların yerlerinden çıkmaması antrenman sırasında belki de en önemli şeydir. StayHear+ Plus kulaklık silikonlarımız en zorlu antrenmanlarınızda bile yerlerinde sabit dururlar. Yeniden tasarlanmış şekilleri saatlerce rahatlığını korur ve kulağınızda ses performansını arttıran hafif bir yalıtım yaratır. Uzatılmış kanadı baskıyı kulağınıza eşit dağıtır ve yerlerinden çıkmamalarını sağlar.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ek Detaylar : Şarj edilebilir lityum-iyon pil Şarj süresi: 2 saat Pil ömrü: Her şarj için 6 saat

Kablosuz Boyutlar / Ağırlık : Kulaklıklar: 3.05 cm Y x 2.5 cm G x 3.05 cm D (23 g)

Kutuda neler var? : SoundSport® kablosuz kulaklıklar 3 çift StayHear® + Sport kulaklık uçları (S, M, L) USB şarj kablosu Taşıma çantası Hızlı başlangıç kılavuzu Garanti kartı

Bose
SSKSA

Belirli Referanslar

Şu an için müşteri yorumu yok.

Yorumunuzu yazın
Bose SoundSport Kablosuz Kulak-İçi Kulaklığı, Sarı
Bose SoundSport Kablosuz Kulak-İçi Kulaklığı, Sarı

Bose SoundSport Kablosuz Kulak-İçi Kulaklığı, Sarı

₺6.758,57
KDV Dahil

Banka havalesi ile ödemede (4%) İndirim Fırsatı!

KDV Dahil: ₺6.488,23