By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Memory Ddr4 32gb 3200mhz Pc Ram
  • "Web"e özel
  • Fırsat
  • Yeni
₺4.940,74
Ak400 İşlemci SoğutucuAk400 İşlemci Soğutucu
  • Yeni
₺1.320,04
Rack 12ad 3.5 Disk Destekli Storage
  • Yeni
₺169.719,95
WD Blue™ 250GB SN580 NVMe™ SSD
  • Yeni
₺1.697,20
  • Yeni
  • Fırsat
Bose SoundTrue Siyah Kulak Çevresi Kablolu Kulaklık
Bose SoundTrue Siyah Kulak Çevresi Kablolu Kulaklık

Bose SoundTrue Siyah Kulak Çevresi Kablolu Kulaklık

Değerlendirme (0)
₺7.968,51
KDV Dahil

Banka havalesi ile ödemede (4%) İndirim Fırsatı!

KDV Dahil: ₺7.649,77

Hemen Satın Alın, Stoklar Sınırlı!

Batı Teknoloji, Bose Satış Noktasıdır.

Adet:
Değerlendirmenizi Ekleyin
EU 32 34 36 38 40 42 44 46
US XX5 XS S M L XL XXL XXL
Arm Length 61 61,5 62 62,5 63 63,5 64 64,5
Bust Circumference 80 84 88 92 96 101 106 111
Waist Girth 61 65 69 73 77 82 87 92
Hip Circumference 87 91 95 99 103 108 113 118

SoundTrue kulaklıklar ihtiyaçlarınız akılda tutularak tasarlandı. Favori parçalarınız için derin, net ses performansı sağlayarak, tüm müzik tarzlarının kulağa daha iyi gelmesi için tasarlandılar. O kadar hafif ve rahatlar ki, kulaklıklarınızı taktığınızı bile unutmanız mümkün. Fakat aynı zamanda yoğun yaşantınızda hayatta kalmak için sağlam bir yapıya da sahipler. Kulak-çevresi ve kulak-üstü versiyonları ve yepyeni renk seçeneklerine sahipler.

Güçlü ses performansı, hafif tasarım

SoundTrue kulaklıklar, en yüksek notalara çıkan vokalistlerden, bas yürüyüşüne kadar tüm ses spektrumunda net, doğal ses performansı elde edebilmeniz için gelişmiş bir akustik tasarıma sahiptirler. Yumuşak pedli kafa bandı ve hafızalı süngerden yapılmış olan kulaklık yastıkları sayesinde şarkı listeniz ne kadar uzun olursa olsun kulaklıklarınızın rahat kalır.

Elverişlilik ve dayanıklılık

Sadece bir stil ikonu olmanın dışında, SoundTrue kulaklıklar uzun ömürlü kalite sağlamak için tasarlandı. Daha fazla hareket özgürlüğü ve daha az kablo karmaşası için ses kablosu sadece bir kulaklığa takılır. Ayrıca kolayca saklayabilmeniz için kabloyu çıkarabilirsiniz. Kulaklıklar kolayca katlanır ve kafa bandı ayarlanabilir. Beraberinde gelen taşıma çantası tasarım seçimlerinizi gösterirken kulaklıklarınızı koruyarak taşımanıza izin verir.

Kontrol sizde

SoundTrue kulaklıklar özellikle iPhone’unuz ve diğer Apple cihazları ile kullanılmak üzere tasarlandı. Mikrofonun arkasında bulunan entegre kumanda, volümü ayarlamak, parçaları çalmak/duraklatmak, parçaları atlamak, hızlı ileri/geri sarmak ve şarkı listesini değiştirmek gibi müzik fonksiyonlarını kontrol etmenize izin verir. Ayrıca tek bir tuş dokunuşu ile cihazınıza uzanmak zorunda kalmadan çağrılarınız ve müzik arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Boyutlar : SoundTrue™ kulak-çevresi kulaklıklar: Yükseklik: 19.10 cm - Genişlik: 15.20 cm - Derinlik: 3.80 cm Kulaklık yastıkları: Yükseklik: 9.60 cm - Genişlik: 7.40 cm Kulaklık yastıkları: Yükseklik: 9.70 cm - Genişlik: 7.40 cm

Kutuda Neler Var? : SoundTrue™ kulak-çevresi kulaklıklar Entegre kumanda ve mikrofonlu kablo (167.6 cm) Taşıma çantası

SIKÇA SORULAN SORULAR

Bose SoundTrue™ kulaklıklar diğer akıllı cep telefonları veya müzik çalarlar ile çalışır mı?

Evet. Eğer standart bir 3.5mm jaka sahiplerse ses özelliği diğer akıllı cep telefonları ve müzik çalarlarla büyük ihtimalle çalışacaktır. Volüm arttırma/azaltma düğmeleri diğer Apple olmayan cihazlarla çalışmayacaktır. Bu fonksiyon modelden modele değiştiğinden cevapla/sonlandır düğmesi çalışması gerektiği gibi çalışabilir veya çalışmayabilir.

Bose SoundTrue™ kulaklıklar gürültü önleyici midir?

Hayır. Bose SoundTrue™ kulaklıklar fiziksel olarak bazı gürültüleri engelleyebiliyor olsa bile, özellikle bunun için tasarlanmadılar ve aktif (dijital) gürültü engelleme teknolojisine sahip değiller. Eğer bu teknoloji ile ilgileniyorsanız, lütfen kulak-çevresi QuietComfort 15 Acoustic Noise Cancelling kulaklıklarımıza veya kulak-üstü QuietComfort 3 Acoustic Noise Cancelling kulaklıklarımıza bir göz atın.

Bose SoundTrue™ kulaklıklar ile hangi Apple cihazları uyumludur?

SoundTrue™ kulaklıklar çoğu iPhone, iPad, iPod ve dizüstü bilgisayar modelleri dahil olmak üzere belli Apple cihazları ile çalışır. Kulaklıklar, çağrıları cevaplamanızı ve Apple cihazınızda çoğu ses fonksiyonlarını kontrol etmenizi sağlayan bir entegre kumandaya sahiptir. Aşağıdaki Bose® kulaklıkları aşağıda belirtilen Apple cihazları ile uyumludur: FreeStyle™ kulaklıklar, Bose® MIE2i Mobil kulaklıklar, QuietComfort® 20i Acoustic Noise Cancelling® kulaklıklar, QuietComfort® 15 Acoustic Noise Cancelling® kulaklıklar, QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling® kulaklıklar, Bose® SIE2i spor kulaklıklar ve SoundTrue™ kulaklıklar. iPhone 3GS ve yeni versiyonları iPod Touch 2. Jenerasyon ve yeni versiyonları iPod classic – 2009 (120GB ve 160GB) iPod Nano 4. Jenerasyon ve yeni versiyonları iPod Shuffle 3. ve 4. Jenerasyon iPad (tüm versiyonları) 2009 modelleri veya sonra çıkan Mac bilgisayarlar iPhone, iPod, iPod touch, iPod nano, iPod classic, iPod shuffle, iPad, MacBook ve MacBook Air Apple Inc.’ın A.B.D. ve diğer ülkelerde tescilli ticari markalarıdır. Not: Bazı Apple ürünleri için tüm kontroller mevcut olmayabilir. Kumanda ve mikrofon sadece iPod nano (4. jenerasyon ve sonrası), iPod classic (120GB, 160GB), iPod touch (2. jenerasyon ve sonrası), iPhone (3GS ve sonrası), iPad (tüm versiyonları) ve 2009 modelleri veya sonra çıkan Mac bilgisayarlar tarafından desteklenir. Kumanda iPod shuffle (3. jenerasyon ve sonrası) tarafından desteklenir. Ses tüm iPod modelleri tarafından desteklenir. En güncel iPod yazılımına ihtiyaç duyar.

Bose
STK-S

Belirli Referanslar

Şu an için müşteri yorumu yok.

Yorumunuzu yazın
Bose SoundTrue Siyah Kulak Çevresi Kablolu Kulaklık
Bose SoundTrue Siyah Kulak-Çevresi Kablolu Kulaklık

Bose SoundTrue Siyah Kulak Çevresi Kablolu Kulaklık

₺7.968,51
KDV Dahil

Banka havalesi ile ödemede (4%) İndirim Fırsatı!

KDV Dahil: ₺7.649,77